Cherbourg – Scheveningen

Cherbourg – Scheveningen

Cherbourg – Scheveningen

Ervaar de schoonheid van het zeilen, het geluid van de golven en de gezelligheid aan boord terwijl we van Cherbourg in Frankrijk naar Scheveningen in Nederland varen.

Het begin van uw avontuur Uw reis begint in de charmante haven van Cherbourg. Nadat u kennis heeft gemaakt met de bemanning en uw medereizigers, zetten we koers naar het noorden. Voel de opwinding terwijl u de kust achter u laat en uitvaart.

Zeilplezier op volle zee: Tijdens onze zeildagen op zee heeft u de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de zeilactiviteiten. Leer de basis van het zeilen, help bij de manoeuvres en geniet van het gevoel van vrijheid op het open water. De bemanning staat altijd aan uw zijde en deelt graag hun kennis en passie voor zeilen.

Kustverkenning en walverlof: Langs de Noordzeekust stoppen we onderweg in uitnodigende havens. Ontdek charmante stadjes, adem de zeelucht in en geniet van lokale delicatessen. Deze kustverkenning is een perfecte mix van avontuur en ontspanning.

Laatste etappe naar Scheveningen: De laatste zeildagen voeren ons langs de Belgische en Nederlandse kust tot we uiteindelijk de haven van Scheveningen bereiken. Voel de opwinding naarmate we dichter bij de finish komen.

Onze diensten:
• Comfortabele accommodatie in gezellige hutten, inclusief beddengoed
• Volpension om mee te doen
• Mogelijkheid om tijdens het walverlof de omgeving te verkennen
• Mogelijkheid om mee te varen en actief deel te nemen aan de vaaroperatie

Boek uw zeiltocht van Cherbourg naar Scheveningen: verzeker uw plaats aan boord en beleef het avontuur van een zeiltocht die u van Frankrijk naar Nederland brengt. Dompel jezelf onder in de wereld van het zeilen, ontdek nieuwe horizonten.

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Cherbour - Scheveningen
995,00 incl btw
12 beschikbaar