Overtocht Kiel – Brest

Overtocht Kiel – Brest

Overtocht van Kiel naar Brest – Door het Kieler-kanaal langs de Noordzeekust naar Brest als enkelschipper!

Klaar voor een reis op zee? Kom aan boord van ons zeilschip en beleef een overtocht van Kiel naar Brest. Beleef het Kieler-kanaal, ontdek de Noordzeekust en de Kanaaleilanden.

Zeilavontuur op de Noordzee:

Ervaar de fascinatie van het zeilen op de Noordzee en voel de wind in je zeilen als ons schip de “Iris” door de golven glijdt. Ervaar de doorvaart door het Kieler kanaal en geniet van het uitzicht op de afwisselende Noordzeekust.

Ontdek de betoverende Noordzeekust: Tijdens onze reis krijgt u de kans om de schoonheid van de Noordzeekust te ontdekken. Verken de charmante havenstadjes, adem de frisse zeelucht in en geniet van het uitzicht op de omliggende kustlandschappen.

Ideaal voor single boekers – ervaar de gemeenschap:

Onze reis is perfect voor single boekers die graag nieuwe contacten leggen en genieten van het gemeenschapsgevoel aan boord. Deel je enthousiasme voor zeilen met andere gasten, wissel ervaringen uit en beleef onvergetelijke momenten in goed gezelschap.

Comfort en gastvrijheid:

Ons zeilschip biedt onze gasten comfort en gastvrijheid. Gezellige hutten en liefdevol ontworpen gemeenschappelijke ruimtes nodigen u uit om te ontspannen.

Onze diensten:

    – Comfortabele accommodatie in gezellige hutten, incl. beddengoed

    – Volpension om mee te doen

    – Mogelijkheid om de omgeving te verkennen tijdens excursies aan wal

    – Mogelijkheid om mee te zeilen en actief deel te nemen aan zeilactiviteiten

Boek nu je zeiltocht:

verzeker je van een plaats aan boord en beleef een overtocht van Kiel naar Brest. Laat je dagelijkse leven achter je en ga mee op reis naar Brest

0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is leegTerug naar de website