Overtocht Scheveningen – Kiel

Overtocht Scheveningen – Kiel

Overtocht van Scheveningen naar Kiel – Ontdek de schoonheid van de Waddeneilanden en het Kielerkanaal als single boeker!Klaar voor een reis op zee? Kom aan boord van ons zeilschip en beleef een overtocht van Scheveningen naar Kiel. Onze route omvat de betoverende Waddeneilanden en het indrukwekkende Kielerkanaal.

Zeilavonturen op de Noordzee en het kanaal: Ervaar de fascinatie van het zeilen op de Noordzee en voel de wind in je zeilen terwijl ons ervaren team de “Iris” vakkundig door de golven loodst. Geniet van het uitzicht op de schilderachtige Waddeneilanden en geniet van de doorvaart door het Kielerkanaal.

Verken de Waddeneilanden:
Tijdens onze tocht heb je de mogelijkheid om de natuur van de Waddeneilanden te ontdekken. Bewonder de verscheidenheid aan vogelsoorten en geniet van de rust en schoonheid van dit beschermde natuurlandschap.

Fascinatie Kielkanaal: Het Kielkanaal is een van de meest indrukwekkende waterwegen ter wereld. Bewonder de enorme sluizen, de grote schepen en de technologie erachter terwijl we door het kanaal varen.

Hartelijke gemeenschap – Ideaal voor single boekers: Ons zeilschip biedt een warme en gezellige sfeer. Deel je enthousiasme voor zeilen met ons en beleef samen onvergetelijke momenten.

Onze diensten:
Comfortabele accommodatie in gezellige hutten, incl. beddengoed.
Volpension om mee te doen
Mogelijkheid om de omgeving te verkennen tijdens excursies aan wal
Mogelijkheid om mee te zeilen en actief deel te nemen aan de zeilactiviteiten

Boek nu je zeilovertocht:

verzeker je van een plaats aan boord van de “Iris” en beleef een overtocht van Harlingen naar Kiel. Geniet van het avontuur op de Noordzee.

0
    0
    Jouw mandje
    Je mandje is leegTerug naar de website